CAPjobsLOGO

Video transcripts

Transcript Randstad Film

De video start met het logo van Randstad in een wit vlak. Op de achtergrond klinkt een up tempo muziek. De film begint. We starten buiten bij het hoofdkantoor van Randstad.  We zien vlaggen en lopen versneld via de draaideur door de lobby en eindigen bij de lift. We komen uit in de kamer van de heer Chris Heutink.

De video wordt stil gezet en er verschijnt, door middel van computergeluidjes, een paspoort op het beeldscherm. Rechts op het paspoort staat een foto van Chris Heutink en aan de linkerkant de volgende informatie:

Chris Heutink

Algemeen directeur Randstad Nederland

Logo Randstad

Er volgt een CAP100 bumper met een swoof geluid en dan verschijnt Chris Heutink links in beeld, rechts van hem staat het CAP100 logo in een paarse achtergrond. Hij staat voor een banner van Randstad. De camera maakt een mediumportret van hem. Hij vertelt, het uptempo muziekje blijft zacht doordraaien onder zijn verhaal:

Het project gaat over werk en werk is natuurlijk enorm belangrijk voor mensen dat vinden wij niet alleen, maar dat blijkt ook heel veel uit onderzoeken. Omdat werk geeft groei, werk geeft ontwikkeling, werk geeft talent ontwikkeling, werk geeft ook een doel in je leven en daarom vinden wij het belangrijk. We zijn van werk en we vinden elk project dat in die richting zit en wat maatschappelijk verantwoord is om aan mee te doen heel erg belangrijk.

Er volgt weer een bumper met swoof geluid, het CAP100 logo zweeft door het beeld. We komen weer terug bij Chris. Het CAP100 logo staat nu links in beeld. Chris vervolgt:

Kijk wij brengen tienduizenden mensen per dag aan het werk dat is onze ‘business’ dat is onze ‘core’ Maar wij vinden het ook heel belangrijk dat mensen die een verdere afstand hebben op de arbeidsmarkt om die aan het werk te brengen. Dat kunnen langdurig werklozen zijn maar dan kunnen ook mensen zijn in dit geval met een lichamelijke beperking. En we vinden het belangrijk om dat soort initiatieven te ondersteunen omdat we weten dat de expertise van, hoe kom je dan tot die arbeidsmarkt maar ook heel goed weten, waar zit de vraag en waar zit het aanbod van die arbeidsmarkt, die hebben wij in huis en die willen wij heel graag ter beschikking stellen aan mensen die dat op zichzelf wat moeilijker voor elkaar zouden krijgen.

Wederom een bumper met geluid, de lay out wordt weer omgedraaid. Chris vertelt: Ok, je hebt de lichamelijke beperking maar je hebt zoveel andere talenten waarmee je zo enorm veel kan bijdragen aan deze maatschappij door te werken en door je werk te doen ja laat je daar niet door leiden hè en focus inderdaad op wat je allemaal wel niet kan en wat je allemaal in huis hebt en op je mentaliteit en dan weet ik zeker dat we een buitengewoon succes gaan maken van dit project en dat iedereen daar met heel veel tevredenheid op terug gaat kijken.

Na nog een laatste bumper met swoof geluid verschijnt Chris rechts in beeld en het CAP100 logo links. Als slotakkoord geeft Chris een boodschap mee: Wij gaan onze expertise van die arbeidsmarkt brengen, we gaan onze expertise ook geven in die trajecten, hoe kom je dan van een afstandje tot die arbeidsmarkt tot die arbeidsmarkt en we gaan natuurlijk ons netwerk aanbieden want we hebben enorm veel klanten en daar gaan we natuurlijk allemaal mee praten over dit project en uiteindelijk gaat dat resulteren in het gewenste resultaat dat die mensen echt een baan krijgen, werk!

Het CAP100 logo verschijnt groot in beeld, op een paarse achtergrond en houdt 5 seconden aan met de slotakkoorden van de up tempo muziek. Einde film.

Share